Notice

One of the files that is needed for the correct operation of the System - CW Gears plugin appears to be missing! Please install a fresh copy of the latest version to fix this issue.

SMI Hidayah JB juara debat Bahasa Inggeris Piala Tun Abdul Razak Kali Ke-5

smihjb

SMI Hidayah Johor menjadi johan kategori Bahasa Inggeris dalam Petandingan Debat Piala Tun Abdul Razak Kali Ke 5 setelah berjaya mengalahkan pasukan tuan rumah, Sekolah Datuk Abdul Razak ( SDAR ) Seremban. Pertandingan ini disertai oleh 15 sekolah asrama penuh ternama seluruh Malaysia. SMIH merupakan satu-satunya sekolah bukan berasrama penuh yang dijemput khas dalam pertandingan ini. Pelajar SMIH Wazir bin Kahar dan Mohd Mujahid bin Hadzir, masing-masing dinobatkan pendebat ke 4 terbaik dalam kategori BI dan BM. Wazir juga menjadi pendebat terbaik semasa grand final. Tahniah kepada pendebat, jurulatih, pengetua, guru pengiring dan semua yang terlibat.